Sthlmhus

Hur du fixar årets fest

Hur du fixar årets fest

Planerar du att ha en stor fest när coronan väl är över, men du kanske inte vet hur du ska planera och vad som behövs för att det ska bli årets fest? I så fall har du kommit helt rätt. I denna artikel kommer du att få hjälp med hur du kan planera och vad som behövs till årets bästa fest.

 

Detta bör du tänka på

Först och främst finns det självklart några saker som du bör tänka på. Först av allt måste du vänta tills Covid-19 pandemin är över, detta är viktigt för att du inte ska riskera att sprida smittan vidare. När du ska planera festen är det bra om du börjar med att göra en inbjudningslista. En inbjudningslista är en lista på personer som ska komma på festen, om du skriver en lista på vilka du tänker bjuda på festen kommer du kunna planera hur mycket mat som behövs till exempel. Du bör också tänka på att inte bjuda för många personer då det kan bli väldigt rörigt på festen då och då kanske inte stämningen blir så bra. Tänk också på att fixa mat och festprylar i tid, du kan använda Partykungen rabattkod för att få rabatt på riktigt coola festprylar. Om du vill ha fler rabattkoder till festprylar kan du titta hos Rabattkodslandet där du hittar mängder med rabattkoder.

 

Ordna festen

När du väl har skrivit en inbjudningslista är det dags att börja ordna festen. Börja med att göra inbjudningskort och skicka ut dem till de inbjudna. När det är klart kan du börja fundera på vilken mat du ska bjuda på, du kan läsa menyer hos olika catering firmor och be om en offert om du hittar någon cateringfirma som passar just din fest. Sedan är det självklart dags att köpa in alla festprylar, du bestämmer självklart själv vart du vill köpa din festprylar men välj gärna någon hemsida som har rabattkoder så att det inte blir för dyrt. Det sista du behöver göra är att skapa en musiklista med låtar som du gillar och som du tror att dina gäster kommer tycka om. Musiklistor kan du göra på till exempel Spotify eller Soundcloud. Om du ska ha musik på din fest behöver du självklart också utrustning som till exempel högtalare. När allt väl är fixat inför festen är det bara att vänta på gästerna och starta årets bästa fest!